Συμμετοχή του 2ου Γυμνάσιου Κατερίνης στο Διαγωνισμό Πασχαλινής Λαμπάδας στις 6-4-2012

Κατηγορία: Διακρίσεις - Διαγωνισμοί Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Το Σχολείο μας συμμετείχε με τέσσερις ομάδεςΑ1,Α2,Α3,Α4, από όλα τα τμήματα της Πρώτης τάξης, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Καλιακού Παναγιώτα.

 

Η ομάδα μας το Α 1 με αφορμή το διαγωνισμό λαμπάδας έλαβε μέρος στο διαγωνισμό πασχαλινής λαμπάδας. Με τη βοήθεια της κυρίας Καλιακού διαλέξαμε τα υλικά και δουλέψαμε, «στολίσαμε» τη λαμπάδα μας με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στο εργαστήριο της Τεχνολογίας του Σχολείου μας μαζί με τις άλλες τρεις ομάδες .Το θέμα μας η «Άνοιξη», εκφράζεται με τα δύο χρώματα το ροζ και το πράσινο, που δείχνουν τη ποικιλία των χρωμάτων της Άνοιξης και το ξύπνημα της φύσης. Από τη διαδικασία αυτή μας έμεινε μια πολλή όμορφη εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

 

Η ομάδα μας: Αλβανού Εύα, Αλεξανδρινού Βάσω, Αναγνωστοπούλου Σοφία.

 

Η ομάδα μας το Α2 με αφορμή το διαγωνισμό λαμπάδας είχε την ευκαιρία να βιώσει μια πολλή ωραία εμπειρία. Οι ιδέες για το στολισμό της λαμπάδας ήταν κάτι ξεχωριστό. Σκεφτήκαμε πως ερχόταν καλοκαίρι και επίσης σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι πρωτότυπο. Τα καραβάκια μας ταξιδεύουν πολύ μακριά κάπου που δεν υπάρχουν διαγωνίσματα, τεστ και εξετάσεις!

 

Η ομάδα μας: Θεοδοσία Κουμπούζη, Κώστας Κουκωβίτης, Νίκος Θεοχάρης, Χρύσα Κουκιώτη, Δημήτρης Κατσίκης.

 

Η ομάδα μας το Α3 συμμετείχε με μεγάλο ενθουσιασμό και ζήλο στο διαγωνισμό πασχαλινής λαμπάδας. Κατά τη διάρκεια του στολισμού της λαμπάδας γνωριστήκαμε καλύτερα, πειραματιστήκαμε, διασκεδάσαμε και προβληματιστήκαμε καλλιτεχνικά. Μέσω όλης αυτής της χαράς και της καλής διάθεσης ήταν αναπόφευκτο να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Η λαμπάδα μας έχει πράσινο χρώμα και είναι τυλιγμένη με μια φούξια κορδέλα. Στο κάτω μέρος της υπάρχει ασημί χρυσόσκονη, ενώ πάνω από όλα αυτά έχουμε τυλίξει μία άσπρη δαντέλα με λουλούδια που δίνει ένα ευχάριστο άρωμα άνοιξης! Ευχόμαστε να βγούμε πρώτοι, όμως και να μην γίνει αυτό όλοι είμαστε κερδισμένοι γιατί μάθαμε κάτι πολύ σημαντικό, να συνεργαζόμαστε!

 

Η ομάδα μας: Ελισάβετ Μαρουφίδου, Σαμακοβλή Χριστίνα, Μιχαλοπούλου Μαρία, Μπουροζίκας Πάρης.

 

Η ομάδα μας το Α4 με αφορμή το διαγωνισμό λαμπάδας είχε την ευκαιρία να βιώσει μια πολλή ωραία εμπειρία. Έφτιαξε την πασχαλινή λαμπάδα πασχαλίτσα με πασχαλινά αυγά και πολλές κόκκινες πασχαλίτσες. Νιώσαμε ενθουσιασμό και ευχαρίστηση καθώς φτιάχναμε την λαμπάδα μας!

 

Η ομάδα μας: Σταμάτη Ιωάννα, Ψαλλίδα Ελευθερία, Τσιλακόπουλος Γιάννης.

Εμφανίσεις: 1132

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη