Διδακτική επίσκεψη στο Γήπεδο της Ν. Εφέσσου και τα Πλατανάκια - παρακολούθησης των σχολικών αγώνων Ποδοσφαίρου Γυμνασίων

 

Πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου 2015, ημέρα Πέμπτη, διδακτική επίσκεψη της Α, Β΄ και της Γ΄ τάξης του σχολείου στο Ενωσιακό Γήπεδο της Ν. Εφέσσου και στα Πλατανάκια

 

Σκοπός της διδακτική επίσκεψης-εκδρομής ήταν να αποκτήσουν οι μαθητές καλή αθλητική συμπεριφορά, μέσω της παρακολούθησης των σχολικών αγώνων Ποδοσφαίρου Γυμνασίων, να γίνουν καλοί φίλαθλοι, καθώς και να εξοικειωθούν με τη Φύση.

 

Αρχηγός της Α΄ τάξης ήταν ο Αθανασιάδης Αχιλλέας και συνοδοί καθηγητές η Σκάγια Ειρήνη, ο Παζάρας Αντώνιος, η Παπαδοπούλου Κυριακή, η Σαμολαδά Αναστασία και η Γκόλτσιου Άννα.

 

Αρχηγός της Β΄ ήταν Τάξης ο Δημητσάκης Φίλιππος και συνοδοί καθηγητές η Κελεσίδου Ροδή, η Καλαμπαλίκη Θεοδώρα η Αμβροσιάδου Φωτεινή και ο Βαρμάζης Γεώργιος.

 

Αρχηγός της Γ΄ τάξης ήταν η Ιωαννίδου Ελένη και συνοδοί καθηγητές η Ήραντου Ελένη, η Δάμπαση Αικατερίνη, η Δελιτζάκη Μαρία, η Μυρωτή Σοφία και η Χαραλαμπίδου Αναστασία.

 

Εμφανίσεις: 705

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη