Μαθήματα πρώτων βοηθειών στο 2ο Γυμνάσιο Κατερίνης

Κατηγορία: Εκδηλώσεις-Εορτές Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Μαθήματα πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο σχολείο μας, από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Αρχηγό του Περιφερειακού τμήματος Κατερίνης, Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού κ. Κατιρζή Δημήτριο, στις 5 Απριλίου 2013.

Οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου μας ενημερώθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον, για την παροχή πρώτων βοηθειών και τεχνικών διάσωσης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως, λιποθυμίες, πνιγμοί, επιληψίες, καρδιαγγειακά επεισόδια, ατυχήματα? Επιπλέον, μέσα από ειδικές επιδείξεις και πρακτική εφαρμογή, οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευθούν πάνω στις βασικές αρχές παροχής πρώτων βοηθειών και διάσωσης

 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κατιρζή Δημήτριο και το Περιφερειακό τμήμα Κατερίνης, Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού, για την πραγματοποίηση των μαθημάτων, με στόχο την εκπαίδευση των καθηγητών και μαθητών σε θέματα πολιτικής προστασίας, που τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Εμφανίσεις: 613

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη