Φίλτρο

Ανδρέας Λοβέρδος: Οι «?παλιοί? αιώνιοι» φοιτητές και ο «απαράδεκτος» ΕΝΦΙΑ

Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος άσκησε μέσω του BHMA FM 99,5 κριτική για τον ΕΝΦΙΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «απαράδεκτο»

Ανδρέας Λοβέρδος: Οι «?παλιοί? αιώνιοι» φοιτητές και ο «απαράδεκτος» ΕΝΦΙΑ

Τη βεβαιότητα ότι οι λεγόμενοι «αιώνιοι» φοιτητές θα διαγραφούν από τα μητρώα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ στις 31 Αυγούστου, εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος παράλληλα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 διατύπωσε και την κριτική και για τον ΕΝΦΙΑ.

Οι περίπου 180.000 «λιμνάζοντες» φοιτητές θα διαγραφούν τον Σεπτέμβριο, επιμένει το υπουργείο Παιδείας

Διαγράφονται τον Σεπτέμβριο από τα ΑΕΙ δεκάδες χιλιάδες αιώνιοι φοιτητές

Σε νέα ανακοίνωση προέβη το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την αποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας να εφαρμοστεί ο νόμος και να διαγραφούν οι περίπου 180.000 «αιώνιοι φοιτητές» τον Σεπτέμβριο. Το υπουργείο διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω «για μικροπολιτικούς λόγους».

Παράθυρο για τους αιώνιους φοιτητές από τον Ανδρέα Λοβέρδο

Παράθυρο για τους αιώνιους φοιτητές από τον Ανδρέα Λοβέρδο

Λύνονται τα χέρια πρυτάνεων και προέδρων, αφού τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ θα αποφασίσουν ποιοι πρέπει να διαγραφούν και ποιοι όχι

Παράθυρο για να μη διαγραφούν όλοι οι αιώνιοι φοιτητές από τα πανεπιστήμια άφησε χθες ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Νωρίτερα στη σύνταξη οι σχολικοί φύλακες

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Το θέμα της συνταξιοδότησης σχολικών φυλάκων, οι οποίοι βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και κοντά στο όριο συνταξιοδότησης, ρυθμίζει, με τροπολογία που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, μαζί με τους συναρμόδιους, υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Νωρίτερα στη σύνταξη οι σχολικοί φύλακες

Λοβέρδος: «Από τον Σεπτέμβριο τέλος οι ?αιώνιοι? φοιτητές»

Διαγράφονται τον Σεπτέμβριο από τα ΑΕΙ δεκάδες χιλιάδες αιώνιοι φοιτητές

Διαγράφονται τον Σεπτέμβριο από τα ΑΕΙ δεκάδες χιλιάδες αιώνιοι φοιτητές Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος υπενθύμισε ότι οι «αιώνιοι» φοιτητές έχουν ειδοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια για τη διαγραφή τους από τα μητρώα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ τον Σεπτέμβριο του 2014.

Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: Οι δηλώσεις μου δεν αφορούν τους νηπιαγωγούς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: esos.gr

«Η αναφορά μου στις δραστηριότητες της προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης  σαφώς και δεν αφορούσε τους συναδέλφους νηπιαγωγούς, των οποίων το έργο τιμώ και δεν υποτιμώ. Ο σχολιασμός , που παρακολούθησα , στον ηλεκτρονικό τύπο ήταν εξ ολοκλήρου αποσπασματικός και επιδίωξε να προκαλέσει τεχνητή ένταση στους κόλπους της διδασκαλικής κοινότητας».

Ομιλία Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

ypdvmth thumb other250 0

Στην ομιλία του στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος είπε τα εξής:
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σε έξι μέρες είμαστε εδώ για τρίτη φορά και, όπως σας ενημέρωσα στις δύο πρώτες συνεδριάσεις

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη