Η σεξουαλική αγωγή στην εκπαίδευση - Προϋποθέσεις και αναγκαιότητα: εφηβεία, αλλαγές, σχέσεις γονέων-εφήβων»

Κατηγορία: Προγράμματα Αγωγής Υγείας Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

 

Οι μαθητές του σχολείου μας, Β και Γ τάξεων, παρακολούθησαν την ενημερωτική διάλεξη της Καλλιόπης Τσεμπέρη, συμβούλου του κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού της Β Πανεπιστημιακής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με θέμα «Σεξουαλική αγωγή: Εφηβεία, αλλαγές, σχέσεις γονέων-εφήβων», την οποία συνδιοργάνωσαν το γραφείο Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας εκπ/σης Ν. Πιερίας και το σχολείο μας.

 

Ο σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές που παρακολούθησαν την διάλεξη, οφείλουν να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν την κυρία Τσέμπερη για τις πολύτιμες γνώσεις που μας έδωσε και εκτιμούμε ότι είναι μια από τις σπάνιες ευκαιρίες που μας δίνεται να παρακολουθήσουμε τέτοιου είδους διάλεξη. Θα θέλαμε να συμπληρώσουμε ότι, η δυνατότητα του λόγου της κυρίας Τσεμπέρη και το πλούσιο περιεχόμενο της διάλεξης, καθήλωσαν κυριολεκτικά τους μαθητές και καθηγητές επί δύο ώρες και δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να λύσουν τις όποιες απορίες είχαν.

 

Ευχόμαστε να οργανώνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις συχνότερα και στην κυρία Τσέμπερη να της δίνει ο θεός δύναμη να ανταποκρίνεται και να συνεχίσει το πολύτιμο αυτό έργο της.

Εμφανίσεις: 612

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη