Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα ? Προγράμματα Αγωγής Υγείας

Κατηγορία: Προγράμματα Αγωγής Υγείας Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 Γράφτηκε από τον/την Super User

 

Το σχολείο μας στις 9,10 και 11/03/2011 πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα. Συμμετείχαν μαθητές των δύο προγραμμάτων αγωγής υγείας. Από το πρόγραμμα <<Δικαιώματα του Παιδιού>> με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Παπαδοπούλου Γ. και από το πρόγραμμα <<Ασφαλές Διαδίκτυο>> με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Μυρωτή Σ.

 

Η αναχώρηση έγινε το Σάββατο 9/3/2011. Το απόγευμα επισκεφθήκαμε το Αττικό Πάρκο με τον αξιόλογο Ζωολογικό κήπο και το Δελφινάριο. Αφού τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο, το βράδυ ακολούθησε φαγητό και διασκέδαση στην ταβέρνα Μαδρέλι στο Κουκάκι.

 

Την Κυριακή επισκεφθήκαμε την Εθνική Πινακοθήκη. Στην συνέχεια έγινε ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

 

Το βράδυ παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση <<Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού>> με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο θέατρο Αλεξανδράκη.

 

Την Δευτέρα το πρωί η ομάδα των Δικαιωμάτων του Παιδιού, συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του συνηγόρου του παιδιού τον κ. Μόσχο Γ.  και η ομάδα του Ασφαλούς Διαδικτύου με τον επιστημονικό συνεργάτη του Safer internet τον κ.Κορμά.

 

Αργά το βράδυ επιστρέψαμε γεμάτοι εικόνες, εμπειρίες και νέες γνώσεις.

Συνοδοί καθηγητές εκτός από τις υπεύθυνες καθηγήτριες ήταν οι κύριοι: Βαρμάζης Γ, και Χρυσίδης Κ.

Εμφανίσεις: 962

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη