Θεατρική παράσταση στις 14/12/2017

Μία από τις πιο ωραίες ιστορίες του Καρόλου Ντίκενς «Όλιβερ Τουίστ» παρακολούθησε το σχολείο μας, το 2ο Γυμνάσιο Κατερίνης την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη.

 

Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αγγλία την Βικτωριανή εποχή. Οι συνθήκες ζωής για τους περισσότερους είναι δύσκολες έως άθλιες. Ο μικρός Ολιβέρ  χάνει τη μητέρα του λίγο  αφού γεννηθεί. Τα βάσανα και οι περιπέτειες του είναι ατελείωτα. Θα πεινάσει, θα διωχθεί από το άσυλο ορφανών, γιατί τόλμησε να ζητήσει ένα πιάτο παραπάνω  σούπα. Στα 9 του θα σταλθεί να δουλέψει, γιατί έχει μεγαλώσει αρκετά όπως λένε. Το κακό παραμονεύει παντού, όταν θα βρεθεί στο Λονδίνο, οι συμμορίτες που δρουν εκεί, προσπαθούν να τον μπλέξουν. Όμως ο νεαρός θα διαλέξει το δρόμο του καλού και της αρετής κάτι που θα συγκινήσει στην αρχή κάποιον κύριο άγνωστο της καλής κοινωνίας, ο οποίος θα θελήσει να τον περιθάλψει για ν? αποδειχθεί  ότι είναι θείος του, στους κόλπους του οποίου θα βρει τη χαμένη οικογένεια του.

Την θεατρική παράσταση την παρακολούθησαν  οι μαθητές του σχολείου μας, οι οποίοι έμειναν κατενθουσιασμένοι με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εμφανίσεις: 474

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη