Εγκαίνια βιβλιοθήκης 2ου Γυμνασίου

Κατηγορία: Εκδηλώσεις-Εορτές Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018

Η βιβλιοθήκη του 2ου Γυμνασίου εγκαινιάστηκε στις 23-5-2018 στις 19:00.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δ/ντής Εκπ/σης κ. Καζταρίδης Ι.,η εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Ελευθεριάδου Σ., η αντιδήμαρχος κ. Μακρίδου Π., ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Κυραϊλίδης Χ. και πλήθος κόσμου.

Όλη η σχολική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου ,σύλλογος διδασκόντων, γονείς ,μαθητές, φίλοι παρευρέθηκαν στην έναρξη λειτουργίας της βιβλιοθήκης σε ένα νέο χώρο, πλήρως ανακαινισμένο με τη  βοήθεια της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας του Δήμου Κατερίνης. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που αγκάλιασε με θέρμη το εγχείρημα, τον όμιλο Φουρλή(ΙΚΕΑ) για την χορηγία  καθώς και τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ.Κυραϊλίδη για την βοήθεια που μας πρόσφερε για την ανακαίνιση και αισθητική αναβάθμιση του χώρου όπου φιλοξενείται σήμερα η βιβλιοθήκη καθώς και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην βοήθεια που προσέφεραν οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας στην καταλογογράφηση των βιβλίων και τοποθέτηση τους στα ράφια της βιβλιοθήκης. Είναι μία προσπάθεια που ολοκληρώθηκε με την συνέργεια όλων αυτών που προαναφέρθηκαν.

Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένη η συγγραφέας κ. Φάνυ Κουντουριανού. Παρουσιάστηκαν από μαθήτριες τα δύο βραβευμένα ιστορικά μυθιστορήματα της  «Οι πατριώτες» και «Το τραύμα» από μαθήτριες του σχολείου .Η παρέμβαση της συγγραφέα επικεντρώθηκε στην φιλαναγνωσία και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών μας. Παράλληλα λειτούργησε έκθεση βιβλίου, έκθεση τεχνολογίας και καλλιτεχνικών έργων των μαθητών μας  τις οποίες επισκέφθηκαν μαθητές του 1ου,2ου Γυμνασίου καθώς και μαθητές του 18ου Δημοτικού.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη μας και να μας βοηθήσετε με την προσφορά βιβλίων για την ενίσχυση της.

 

Η σχολική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου

 

Εμφανίσεις: 1062

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη