ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Β. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΟ 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Κατηγορία: Εκδηλώσεις-Εορτές Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, διοργανώθηκε στο σχολείο μας, στα πλαίσια του ΣΕΠ,2ωρη ενημέρωση στους μαθητές της Γ΄ γυμνασίου με θέμα: « ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ».Προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Καλόγηρος Βασίλης, φιλόλογος, υποψήφιος διδάκτωρας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της εταιρίας Employ( σύμβουλοι Εκπ/σης και Σταδιοδρομίας).

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν οι μαθητές για τα προγράμματα σπουδών του Γενικού αλλά και του Επαγγελματικού  Λυκείου, καθώς και για τις τυχόν αλλαγές στο Εκπ/κό σύστημα και  το σύστημα των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, να δουν και να ρωτήσουν για τις επιλογές που θα έχουν στο Λύκειο, τις κατευθύνσεις ή τις ειδικότητες  που καλούνται να επιλέξουν μετά την Α΄ λυκείου καθώς και ποιες είναι οι σχολές που περιλαμβάνονται σε κάθε επιστημονικό πεδίο σπουδών.

 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των μαθητών και του ομιλιτή κ. Καλόγηρου και ελπίζουμε πως ήταν χρήσιμη για την επίλυση των αποριών τους και την αποφυγή δημιουργίας άγχους  για τις μελλοντικές επιλογές στις σπουδές τους.

 

Υπεύθυνη της διοργάνωσης κ. Πολυζοπούλου Ελένη, καθηγήτρια Οικ. Οκονομίας.

Εμφανίσεις: 562

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη