Μήνυμα Διευθύντριας

Κατηγορία: Νέα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Στη δύσκολη εποχή που βιώνει η χώρα μας καλούμαστε να υλοποιήσουμε το  σύγχρονο σχολείο. Ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία χωρίς τοίχους με συμμετοχή όλων «των μετόχων» του σχολείου, εκπαιδευτικών, γονέων, μαθητών, τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένα σχολείο που στοχεύει στην προετοιμασία των νέων, των μαθητών μας, ώστε να πατούν στέρεα πάνω σε αξίες και αρχές, να αποκτούν γνώση δια βίου, να ασκούν υπεύθυνα το ρόλο του πολίτη, να ετοιμαστούν ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτιστική, κοινωνική ζωή  τοπικής κοινωνίας και της χώρας.

Αποτελεί πεποίθηση μου ότι οι Έλληνες εκπαιδευτικοί ,οι οποίοι διακρινόμαστε για την επιστημονική-παιδαγωγική κατάρτιση μας, θα ανταποκριθούμε με όλες τις δυνάμεις ώστε το σύγχρονο ελληνικό σχολείο  να δώσει όραμα στους μαθητές και μαθήτριες μας για μια καλύτερη κοινωνία, μια καλύτερα οργανωμένη χώρα.

Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στο 2ο Γυμνάσιο μετά από 6 χρόνια απουσίας, ούσα Δ/ντρια στο Γυμνάσιο Κάτω Μηλιάς . Στόχος μου είναι η περαιτέρω εξέλιξη του 2ου Γυμνασίου  ώστε να είναι ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία. Προτεραιότητα μου η επικοινωνία με όλους τους «μετόχους» του σχολείου, καθηγητές, μαθητές, γονείς . Είναι από τους βασικότερους παράγοντες δημιουργίας «θετικού κλίματος» που συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Η επικοινωνία είναι ως ένα δίκτυο που συνδέει όλα τα μέλη και τις δραστηριότητες μέσα στον σχολικό οργανισμό. ?Όραμα  μου ένα ανοικτό σχολείο στη κοινωνία που θα είναι  μία κυψέλη γνώσης.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά στους συνεργάτες μου καθηγητές, στους μαθητές μας αλλά και στους γονείς τους.

 

Η Δ/ΝΤΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Εμφανίσεις: 592

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη