Σχολικοί Αγώνες Σκάκι στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης

Κατηγορία: Νέα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022

                              

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ            ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Κατερίνη, 09/05/2022

Προς: Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας

Δ/ντρια κα Μεταξία Τσιαργαλή

 Αξιότιμοι,

 Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης, ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης διοργανώνουν τους Σχολικούς Αγώνες Σκάκι, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στο Δημοτικό Πάρκο.

Οι αγώνες απευθύνονται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, όλων των σχολικών βαθμίδωντης Πιερίας. Συγκεκριμένα από την Α’ δημοτικού έως και την Γ’ Λυκείου, οι μαθητές θα διαγωνισθούν αντίστοιχα με άλλους μαθητές της ίδιας σχολικής βαθμίδας και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής νομού Πιερίας κάθε τάξης. Στο σύνολο, θα απονεμηθούν 12 κύπελα στους πρωταθλητές και μετάλλια στον δεύτερο και τρίτο νικητή κάθε τάξης.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητούμε τη δική σας καθοριστική συμβολή ενημερώνοντας τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Πιερίας ώστε οι μαθητές να λάβουν γνώση για το σχολικό πρωτάθλημα και να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκινούν την Δευτέρα 9 Μαΐου και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 12 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή στον Δήμο Κατερίνης (υπεύθυνη: κα Χριστίνα Σιδηροπούλου), στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">dimotikoradiofono@katerini.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, την τάξη και το σχολείο τους. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2351034000 & 6989343435. Ο ανώτερος αριθμός συμμετοχών στο πρωτάθλημα είναι 180 παιδιά και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί, θα είναι επτά (7) γύρων και θα ολοκληρωθούνμε την ανάδειξη των πρωταθλητών κάθε τάξης και την απονομή κυπέλων.

Παρακαλούμε θερμά για τη δική σας καθοριστική συμβολή ώστε άμεσα να ενημερωθούν όλες οι σχολικές μονάδες Πιερίας.

 

Με εκτίμηση,

Στέφανος Βαρδάκας                                            Σταύρος Χριστοφορίδης

Πρόεδρος Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης             Αντιδήμαρχος Κατερίνης

 

Εμφανίσεις: 120

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη