Χοροεσπερίδα του σχολείου μας

Κατηγορία: Εκδηλώσεις-Εορτές Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2024 από τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης στο κέντρο « Πιερίδα ». Η διευθύντρια κ. Παπαδοπούλου Γαρυφαλιά στο λόγο της τόνισε τη σημασία της  ενεργής παρουσίας τόσο των γονέων όσο και των εκπαιδευτικών στη ζωή των εφήβων.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωπος  του Δήμου Κατερίνης, ο κ. Μπρουσκέλης Χαράλαμπος ,πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αιρετοί   Μπουλούμης  Δ. και ο Τόκας Α. καθώς και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πιερίας  κ  Ντελής Μ. που υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν αρωγοί στο έργο του σχολείου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Παπαγιάννης Γ. επεσήμανε την ευθύνη όλων για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς με θετικές προοπτικές. Επίσης στην εκδήλωση παρευρεύθηκαν οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Γονέων κ. Ζέττας Γ. και Σιδηρόπουλος Δ..

Βραβεύτηκαν μαθητές και των τριων τάξεων που αρίστευσαν και συμμετείχαν σε δράσεις του σχολείου με στόχο να αναδειχθεί η εικόνα του «ενεργού μαθητή». Οι μαθητές μας ξεδίπλωσαν τις δεξιότητές τους σε τραγούδι και χορό υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής του σχολείου μας Καπετανάκου Ευτυχίας.

Εμφανίσεις: 64

Επικοινωνια

Δρυάδων 12, Κατερίνη 601 00

Τ.Κ.601 00

Τηλ. 2351029856 & 2351600920

e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη