Κοινή δράση σχολείων για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής

Κατηγορία: Προγράμματα Αγωγής Υγείας Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μαθητών του Α2 του 2ο Γυμνασίου Κατερίνης με μαθητές του Α2 από το Γυμνάσιο Κονταριώτισσας. Στην συνάντηση αυτή, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πληροφορίες και απόψεις για τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής.

Οι φιλοξενούμενοι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου μας, απόλαυσαν υγιεινά κεράσματα  και έδωσαν την υπόσχεση να συναντηθούμε ξανά, αυτή τη φορά στο Γυμνάσιο της Κονταριώτισσας, μαζί με μαθητές και από το Γυμνάσιο της Περίστασης.

 

 Την Τετάρτη 11/5/2022, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των μαθητών του Α2 του σχολείου μας με μαθητές του Α2 Γυμνασίου Κονταριώτισσας και τους μαθητές του Α3 του Γυμνασίου της Περίστασης. Η συνάντηση έγινε στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου της Κονταριώτισσας, όπου οι μαθητές μας αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου,  παρουσίασαν τις εργασίες τους σε power point, ακολούθησε συζήτηση, παιχνίδι και υγιεινά κεράσματα για τους μαθητές. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε και την συμμετοχή μαθητών μας στη δράση: Ρητορικοί Αγώνες για τη Μεσογειακή Διατροφή που διοργανώθηκαν από κοινού με το 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου και το Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης. Υπεύθυνες καθηγήτριες: η κ. Πολυζοπούλου Ελένη και η κ. Σιαπσιάλη Ελένη.

Εμφανίσεις: 99

Επικοινωνια

Κλεισούρας 48 Κατερίνη

Τ.Κ.601 00

Τηλ. & fax 2351029856

 e-mail: mail[at]2gym-kater.pie.sch.gr

Θα μας βρείτε στο Χάρτη